CV reparatie en onderhoud

CV onderhoud: periodiek of eenmalig?

CV reparatie en onderhoud is iets waar men pas aan denkt als het vaak te laat is, steeds meer mensen hebben een Cv­ketel die het steeds doet en waar ze zelden naar omkijken. De CV hangt vaak op een vergeten plek. Maar indien u wakker wordt blijkt het koud te zijn. Dan is het helaas te laat want dan zit u meteen in de kou. Daarom is CV reparatie en onderhoud belangrijk, dit hoeft meestal slechts 1 keer per jaar te gebeuren.

Een onderhoudscontract, ja of nee?

Het is altijd goed om een onderhoudscontract af te sluiten. Onze CV monteur neemt dan eens in het jaar contact met u op om even uw ketel langs te lopen. Op deze wijze voorkomt u veel storingen en mocht indien u toch opeens een kleine storing hebben, dan heeft u meteen onze erkende monteur bij de hand. U kunt ook een eenmalig onderhoud kiezen, dan zit u meteen nergens aan vast en wordt uw ketel toch onderhouden!

CV storing, wat kan ik zelf doen?

Bij een CV storing kunt u voordat u de monteur belt zelf een aantal checks doen. Ten eerste is het altijd een goed idee om even de ketel te resetten. Dit doet u door het resetknopje in te drukken of de stekker er even uit te trekken. Naast CV reparatie en onderhoud doen zijn wij ook bezig met verstoppingen en riolering, de aanleg en onderhoud van waterleidingen, Dakbedekking, CV reparatie en onderhoud en Zinkwerken”.